loading...

تفریحی

تفریحی

بازدید : 625
دوشنبه 20 مهر 1399 زمان : 14:39

در ابتدا باید بال مرغ را شسته و بزارید آبش بره ، سپس در داخل ظرف بریزید . وقت طعم دار کردن بالهاست .سس سویا ، عسل ، ادویه‌ها ، روغن زیتون را روی بالها میریزیم و با دست بالها را زیر و رو میکنیم ، تا همه بالها به مواد آغشته بشن . ظرف حاوی بالها را داخل یخچال بگذارید تا بالها خوب طعم دار بشه .😋چونکه در موادمون سس سویا هم بود ، پس نیازی نیست نمک هم اضافه کنید ، چونکه سس سویا به اندازه کافی با نمک است .باید سبزیجاتتون مثه هویج و فلفل دلمه را خوب بشویید .🥕🌶️ وقتی شستید پوست بگیرید ، و از طول ، سبزیجات را برش دهید .قارچ‌ها را هم بهتره درشت خرد کنید .

طرز تهیه خورش قارچ و گوشت
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آرشیو
آمار سایت
  • کل مطالب : <-BlogPostsCount->
  • کل نظرات : <-BlogCommentsCount->
  • افراد آنلاین : <-OnlineVisitors->
  • تعداد اعضا : <-BlogUsersCount->
  • بازدید امروز : <-TodayVisits->
  • بازدید کننده امروز : <-TodayVisitors->
  • باردید دیروز : <-YesterdayVisits->
  • بازدید کننده دیروز : <-YesterdayVisitors->
  • گوگل امروز : <-TodayGoogleEntrance->
  • گوگل دیروز : <-YesterdayGoogleEntrance->
  • بازدید هفته : <-WeekVisits->
  • بازدید ماه : <-MonthVisits->
  • بازدید سال : <-YearVisits->
  • بازدید کلی : <-AllVisits->
  • کدهای اختصاصی