در ابتدا باید بال مرغ را شسته و بزارید آبش بره ، سپس در داخل ظرف بریزید . وقت طعم دار کردن بالهاست .سس سویا ، عسل ، ادویهها ، روغن زیتون را روی بالها میریزیم و با دست بالها را زیر و رو میکنیم ، تا همه بالها به مواد آغشته بشن . ظرف حاوی بالها را داخل یخچال بگذارید تا بالها خوب طعم دار بشه .😋چونکه در موادمون سس سویا هم بود ، پس نیازی نیست نمک هم اضافه کنید ، چونکه سس سویا به اندازه کافی با نمک است .باید سبزیجاتتون مثه هویج و فلفل دلمه را خوب بشویید .🥕🌶️ وقتی شستید پوست بگیرید ، و از طول ، سبزیجات را برش دهید .قارچها را هم بهتره درشت خرد کنید .
طرز تهیه خورش قارچ و گوشت بازدید : 625
دوشنبه 20 مهر 1399 زمان : 14:39