طرز تهیه شیرینی کره ای

شما برای تهیه این شیرینی خانگی ساده ابتدا باید پودر قند و کره را با هم مخلوط کرده و با هم زن ۳ تا ۴ دقیقه بزنید تا نرم و سبک بشه ، سپس زرده تخم را جدا کرده و همراه هل به مواد دیگر اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگه هم بزنید ، الان موقع اضافه کردن آرد الک شده است ولی به آرامی‌اضافه کنید تا مخلوط خمیر نرم شود ن خیلی سفت ن خیلی شل باشه ، سپس خمیر را روی کاغذ روغنی پهن کنید و قالب بزنید . همه رو بچینید روی کاغذ داخل سینی فر ، توی فری که از قبل روی حرارت ۱۷۵ درجه به مدت یک ربع بپزه و در اخر روی شیرینی‌های خوشمزه شکلات سفید ریخته و با گل سرخ و پودر پسته تزیینش کنید . لذت ببرید ، نوش جان 😍😍