loading...

تفریحی

تفریحی

بازدید : 537
يکشنبه 24 آبان 1399 زمان : 5:37

برای مزه دار کردن ماهی پس از اینکه ماهی را شستید ، با نمک و زرد چوبه فلفل تمام سطح داخل و خارج ماهی را آغشته کنید . ترشی آلو ، رب انار ، سبزی دلال ، گردو و پیاز همراه با نمک و زرد چوبه فلفل مخلوط کنید و خوب ورز دهید . حالا این موادی که خوب مخلوط شدند را داخل شکم ماهی و آبشش‌ها پر کرده و با کمک نخ مخصوص آشپزی شکم ماهی را بدوزید تا مواد در حین پخت بیرون نریزند ‌ برای پخت ماهی ، بهتر است روغن مایع را داخل تابه ریخته و وقتی خوب داغ شد ماهی را داخل روغن قرار دهید حدود ۱۵ دقیقه زمان دهید تا یک طرف ماهی سرخ شود و سپس ماهی را برگردانده شعله را کم کنید ، حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه صبر کنید تا طرف دیگر هم سرخ شود و ماهی کاملا بپزد . این نوع ماهی شکم پر را میتونید با سبزی پلو سرو کنید و کنار ظرف مخصوص ماهی ، لیمو ترش و زیتون و نارنج گذاشته و تزیین کنید .

اصطلاحات رایج در سفر هوایی
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آرشیو
آمار سایت
  • کل مطالب : <-BlogPostsCount->
  • کل نظرات : <-BlogCommentsCount->
  • افراد آنلاین : <-OnlineVisitors->
  • تعداد اعضا : <-BlogUsersCount->
  • بازدید امروز : <-TodayVisits->
  • بازدید کننده امروز : <-TodayVisitors->
  • باردید دیروز : <-YesterdayVisits->
  • بازدید کننده دیروز : <-YesterdayVisitors->
  • گوگل امروز : <-TodayGoogleEntrance->
  • گوگل دیروز : <-YesterdayGoogleEntrance->
  • بازدید هفته : <-WeekVisits->
  • بازدید ماه : <-MonthVisits->
  • بازدید سال : <-YearVisits->
  • بازدید کلی : <-AllVisits->
  • کدهای اختصاصی