در ابتدا یک پیاز بزرگ را پوست کنده ریز خرد کنید و در روعت تفت دهید وقتی پیازها سبک شدند گوشت را هم اضافه کنید و همراه پیاز تفت دهید . کمیفلفل سیاه و زرد چوبه را هم اضافه کنید و مقداری آب داخل ظرف بریزید ، به اندازهای که یک بند انگشت آب روی گوشت باشد تا بپزد وآبش تبخیر شود . یک لیوان لپه را به مدت یک ساعت در آب بخیسانید تا نفخش گرفته شود . پس از یک ساعت لپه راهم بپزید ولی به اندازه یکی دو قاشقی آب داشته باشد .
طرز تهیه کشک بادمجان بازدید : 375
دوشنبه 18 آبان 1399 زمان : 3:37