ابتدا به خمیر مایه و شکر نصف پیمانه آب اضافه کرده و ۱۰ دقیقه زمان میدهید تا خمیر به عمل بیاد ، بعد آرد را الک کرده و خمیر به عمل امده را به همراه نمک به ارد اضافه کنید ومابقی آب را اضافه میکنید و ورز دهید به طوری که دیگر به دست نچسبد بعد در ظرف را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید تا خمیر شما حجیم شود . در این مدت زمانی که وقت دارید ، پیاز را پوست گرفته رنده کنید و سیر را هم خرد کنید و با هم در کمیروغن تفت دهید کمیفلفل و نمک و اسفناج هم اضافه کرده و تفت دهید و بزارید کنار تا خنک بشه .
طرز تهیه لقمه گوشتی بازدید : 553
جمعه 22 آبان 1399 زمان : 5:37