loading...

تفریحی

تفریحی

بازدید : 553
جمعه 22 آبان 1399 زمان : 5:37

ابتدا به خمیر مایه و شکر نصف پیمانه آب اضافه کرده و ۱۰ دقیقه زمان میدهید تا خمیر به عمل بیاد ، بعد آرد را الک کرده و خمیر به عمل امده را به همراه نمک به ارد اضافه کنید ومابقی آب را اضافه میکنید و ورز دهید به طوری که دیگر به دست نچسبد بعد در ظرف را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید تا خمیر شما حجیم شود . در این مدت زمانی که وقت دارید ، پیاز را پوست گرفته رنده کنید و سیر را هم خرد کنید و با هم در کمی‌روغن تفت دهید کمی‌فلفل و نمک و اسفناج هم اضافه کرده و تفت دهید و بزارید کنار تا خنک بشه .

طرز تهیه لقمه گوشتی
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آرشیو
آمار سایت
  • کل مطالب : <-BlogPostsCount->
  • کل نظرات : <-BlogCommentsCount->
  • افراد آنلاین : <-OnlineVisitors->
  • تعداد اعضا : <-BlogUsersCount->
  • بازدید امروز : <-TodayVisits->
  • بازدید کننده امروز : <-TodayVisitors->
  • باردید دیروز : <-YesterdayVisits->
  • بازدید کننده دیروز : <-YesterdayVisitors->
  • گوگل امروز : <-TodayGoogleEntrance->
  • گوگل دیروز : <-YesterdayGoogleEntrance->
  • بازدید هفته : <-WeekVisits->
  • بازدید ماه : <-MonthVisits->
  • بازدید سال : <-YearVisits->
  • بازدید کلی : <-AllVisits->
  • کدهای اختصاصی