loading...

تفریحی

تفریحی

بازدید : 444
يکشنبه 19 مهر 1399 زمان : 5:37

همه ما میدونیم ماهی شکم پر ، انواع مختلفی داره ، اما همیشه برای معطر کردن مواد داخل شکم ماهی از سبزیجات معطر مثله : گشنیز ، جعفری ، شوید ، ترخون و مرزه استفاده میشه .سلیق ما ایرانیها اینه که همیشه دوست داریم ماهی را سرخ کنیم ، اما اگر در فر هم آمادش کنیم روغن کمتری میبره و برای سلامتی خطری نداره .

طرز تهیه کوکو دو رنگ
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آرشیو
آمار سایت
  • کل مطالب : <-BlogPostsCount->
  • کل نظرات : <-BlogCommentsCount->
  • افراد آنلاین : <-OnlineVisitors->
  • تعداد اعضا : <-BlogUsersCount->
  • بازدید امروز : <-TodayVisits->
  • بازدید کننده امروز : <-TodayVisitors->
  • باردید دیروز : <-YesterdayVisits->
  • بازدید کننده دیروز : <-YesterdayVisitors->
  • گوگل امروز : <-TodayGoogleEntrance->
  • گوگل دیروز : <-YesterdayGoogleEntrance->
  • بازدید هفته : <-WeekVisits->
  • بازدید ماه : <-MonthVisits->
  • بازدید سال : <-YearVisits->
  • بازدید کلی : <-AllVisits->
  • کدهای اختصاصی